MANDALA SPIRITUÁLIS

FÜRDŐ

A különleges és egyedülálló fürdő részlegünk jelenleg felújítás alatt áll. November második felétől, megújult környezettel és még több szolgáltatással fogadjuk vendégeinket fürdő részlegünkön.

BÉKE ÉS HARMÓNIA, EZ MAGA A MANDALA SPIRITUÁLIS FÜRDŐ

A Mandala Spa több mint 600 négyzetméteres területén spirituális utazásra invitáljuk Önt! 4 medencével, egy 10 fős jacuzzival, egy 8 fős gőzkabinnal és egy 12 fős szaunával várjuk Önt, hogy az 5 érzékszervre ható élmények lépésről lépésre segítsék Önt a testi-lelki megújulás, a belső béke és harmónia elérésében.

Továbbá a fürdő részlegünkön egy kényelmes fotelekkel, fűtött márványpaddal és büfével felszerelt relaxációs részleg is várja a zavartalan kikapcsolódásra vágyó vendégeinket!

Fürdőrészlegünk az egyik büszkeségünk, hiszen olyan hely, ahol igazi Luxus várja Önt, ahol spirituális utazásra indulhat, és vizes kezeléseinknek köszönhetően élvezheti a kényeztető holisztikus felfrissülést.

Itt garantáltan minden érzékszerve gyönyörködni fog: a mantrák hallgatása, a relaxációs videók megtekintése, a kezelések során tapasztalható egyedülálló megvilágosodás, a semmihez nem fogható érzés egy meleg fürdőben elmerülve, vagy egy különleges gyógyteát kortyolgatva a társalgónkban.

A jegyár magába foglal egy szekrényt papuccsal és törölközővel, valamint a szükséges tisztálkodási szereket.

TEMATIKUS ESTÉK

MANDALA AQUA HEALING

SZAUNASZEÁNSZ

MANDALA LOUNGE