MANDALA DAY SPA

RENDEZVÉNYEK

Pihenjen barátaival vagy kollégáival a nyugalom különleges oázisában, amely kompromisszumok nélküli luxust kínál a szolgáltatások díjnyertes minőségén és a gyönyörű belső dizájnon keresztül.

Rendezvényközpontunk jelenleg felújítás alatt áll.
Novemberben megújult környezetben, extra szolgáltatásokkal várjuk vendégeinket.
Az  aktuális programokért látogasson el Facebook, Instagram oldalunkra.

MANDALA ORIENT

Mandala Orient - holisztikus központ és rendezvénytér

A Mandala Day Spa élményközpont 2021-ben egy egyedülálló új helyszínnel bővült, a Mandala Orient Holistic Center & EventSpace-el!

Ezt a különleges rendezvényhelyszínt workshopok, jógaórák, koncertek és különböző rituálék számára álmodtuk meg. A Mandala Orientben a különleges belsőépítészeti és rendezvénytechnikai megoldásoknak köszönhetően egyedülálló események szervezésére biztosítunk lehetőséget.

A fürdőtér és a rendezvénytér egybenyitásával  akár több száz fős rendezvényeknek is teret adunk.

Terület: 500 nm Férőhely: 200 fő állófogadás esetén, 100 fő ültetéssel.

HOLISZTIKUS WORKSHOPOK

Szellemi feltöltődés

A Mandala Orient Holistic Center & Event Space különleges helyszínként szakmai workshopok, céges tréningek, főzőkurzusok számára is ideális. A koncentrált figyelem és tanulás sokszor nagymértékben igénybe veszi az elmét és a testet, ezért javasoljuk a kurzusokat egy kellemes fürdőzéssel vagy Spa élménnyel zárni. Így garantált a szellemi, és a testi-lelki felfrissülés egyaránt.

JOGA TÁNC MEDITÁCIÓ

Mindent a maga teljességében

A Mandala Orient Holistic Center & Event Spaceben a holisztikus szemlélet elkötelezett hívei vagyunk. Fontosnak számunkra, hogy az egyénre egy egészként, egy teljes rendszerként tekintsünk és programjainkon testi-lelki-szellemi feltöltődést biztosítsunk a résztvevőknek és a szervezőknek egyaránt.

KONCERTEK ÉS ÉLŐ MŰSOROK

Különleges látvány és zenei élmények

Egyedülálló atmoszféra, egzotikus hangulattal professzionális hang és fénytechnikával párosítva. Koncertek, zenei programok és bemutatók számára is nyitottak a tereink (bizonyos időszakokban, korlátozott zajszint mellett).  A fürdővel egybenyitható rendezvény terünkben különleges zenei projektek is megvalósíthatóak.

LÁNYBÚCSÚ & RENDEZVÉNY

Ünnepelj velünk!

Legyen szó születésnapról, névnapról, lánybúcsúról, vagy bármilyen családi, ünnepi összejövetelről, nálunk mindenre megtalálja a megoldást.